O nama

Firma “Luce” sa sedištem u Ulici 28.juna 15 (bivša Nova Mokroluška 15), vrši veleprodaju rasvete, kao i njenu distribuciju. U našem izložbenom objektu, možete pronaći sve vrste uvozne, kvalitetne rasvete. Spoljnja i unutrašnja, dekorativna, različitog dizajna i oblika, skladnih konstrukcija i jednostavnog načina ugradnje, sigurno će pronaći mesto i za vaš prostor.

 

Snabdevamo sve maloprodajne objekte, koji između ostalog, prodaju rasvetu. Distribucija se vrši od strane naše kompanije, a dogovoreni rokovi se uvek poštuju.Ukoliko ste građevinski investitori, gradite velike objekte, hotele, restorane i druge objekte, dajemo posebnu pogodnost uz veleprodajnu cenu.

 

Reference

LUCE DOO uspešno posluje od 2007.godine, kada je i osnovano preduzeće koje se bavi uvozom i prodajom rasvete. Klijentima nudimo kvalitet, inovativnost i moderan dizajn u oblasti rasvete, kao i pristupačne cene. U galeriji možete pogledati nešto od  uređenih prostora LUCE rasvetom

Galerija

Show Room

Pored bogate ponude rasvete, u našaoj ponudi očekuje Vas kompletna prateća oprema: LED sijalice, LED cevi, LED adapteri i kontrole, rozetne različitih materijala i drugo. Posebne pogodnosti i veleprodajne cene nudimo građevinskim investitorima i maloprodajnim objektima koji žele da se snadbevaju kod nas. Distribucija robe je obezbeđena od strane našeg preduzeća, uz strogo poštovanje dogovorenih rokova. Posetite naš showroom i uživajte u lepom i osvetljenom ambijentu.

Galerija
Show Room